Mentale Knipbeurt LIVE

Enige tijd geleden deelden we onze ervaringen over het testen van de Mentale Knipbeurt op Oerol. De problemen en dilemma’s waar mensen mee kwamen waren oprecht. Zaken als echtscheidingen, narcistische partners, scheve werk-privé balans, te weinig grenzen aangeven, geen partner kunnen vinden, overbelasting en overschrijding van eigen waarden door teveel aanpassen aan de norm. Problemen die zorgen voor onzekerheid, stress, geen keuzes durven maken en verlies van zelfvertrouwen.

De reacties op Oerol waren ook mooi: ”In zeer korte tijd kwamen jullie direct tot de kern”. ”Ik had niet verwacht dat jullie in 15 minuten zover zouden komen”. ”Ik ga hier direct mee aan de slag”. ”Ik heb heerlijk gelachen en dat relativeert”

Het begon als een goed idee, we kregen veel positieve reacties van collega’s, het bleek heel goed te werken en we besloten het te professionaliseren. Nu zijn we een paar maanden verder, we hebben een logo, website en een aantal grote organisaties waar we het gaan doen!

Deze organisaties zetten de Mentale Knipbeurt in om hun medewerkers mentaal fit en in balans te houden. Soms als onderdeel van een reeds bestaand vitaliteitsprogramma, soms als onderdeel van een specifieke dag of evenement. Volgende week starten we bij de eerste klanten, we zullen deze blog gebruiken om onze ervaringen en resultaten te delen.

Uiteraard zijn we benieuwd naar jullie reacties. In de tussentijd zijn wij begonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *