Op 1 april gaat de Mentale Knipbeurt Online!

Op woensdag 1 april openen we de digitale Mentale Kapperszaak en gaan de Mentale Knipbeurt Online doen. We doen dit kosteloos, omdat wij ook graag een steentje willen bijdragen in deze bizarre tijd. (Geen 1 april grap trouwens).

Onze knipbeurten doen we normaal altijd op locatie bij organisaties. Dat kan nu even niet. Jammer, want juist nu hebben veel mensen behoefte om even geknipt te worden. Daar hebben we nu iets op bedacht: de Online Mentale Knipbeurt!

Is het iets voor mij?
Heb je een dilemma? Loop je telkens tegen hetzelfde patroon aan? Is bijvoorbeeld de werk-privé balans niet goed? Heb je stress op je werk? Ervaar je gedoe in je privé situatie? Wil je jouw hart luchten? Kom naar de Mentale Knipbeurt Online waar wij je binnen 15 minuten in beweging brengen!

Het is een laagdrempelige en veilige omgeving. Uiteraard is alles wat we met je bespreken vertrouwelijk en blijft tussen ons!

Wat is het?
Een mentale knipbeurt is een razendsnelle manier om mensen in beweging te brengen die vastzitten met een bepaalde situatie. De mentale knipbeurt is een effectieve interventie om mensen die vastlopen op een laagdrempelige manier en met humor, warmte en provocatie in beweging te krijgen. Het is een professionele coaching door twee coaches gebaseerd op de positieve provocatieve therapie. Deze duocoaching is een beproefd concept in de coachingswereld. 

Wanneer is het geschikt?
Dit zijn ‘typische’ coachingsvraagstukken zoals die te maken hebben met zakelijke en privé dilemma’s. Dit is levensjeuk zoals bijvoorbeeld omgang met collega’s, werk/privé balans, burn-out/spanningsklachten, midlife crisis, relatieproblemen en familieperikelen.

Hoe ziet het eruit?

Je komt in een ‘digitale kapperszaak’ waar een kapper (coach 1) op je wacht samen met een andere klant (coach 2). De kapper doet de mentale knipbeurt en de andere klant levert continu commentaar (zoals de Panorama lezende klant kan doen). Je zit een kwartier in een mentale achtbaan, waar je met warmte, humor en provocatie wordt geknipt. Er wordt veel gelachen en ook gehuild. Het is een laagdrempelige manier om jouw dilemma in een veilige omgeving te delen en met een concrete opdracht naar huis te gaan.  

Wat doet het met je?
De mentale knipbeurt  is een coaching door twee professionele provocatief coaches (online vanuit Amsterdam en Tjalleberd) die je in ongeveer een kwartier helpen duidelijkheid te creëren rondom jouw dilemma of probleem en je in beweging brengen. Je gaat in zeer korte tijd naar de kern. Je verlaat de kapperszaak gegarandeerd met een concrete beweging!

Hoe kan ik deelnemen?
Stuur ons een email (arno@mentaleknipbeurt.nl) dat je wilt deelnemen op woensdag 1 april. Je krijgt van ons een bevestiging, een tijdstip in de middag en een link waarmee je kunt inloggen. Op 1 april zorg je dat je klaar zit, in een voor jou veilige ruimte waar geen andere personen zijn. Op het aangegeven tijdstip log je in en kan jouw Mentale Knipbeurt Online beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *